Arkiv for aktuelle saker

Litteraturuka 2017 Programforsidebilde. Grafikk

Programmet for Litteraturuka er klart

Fra 6.-12. november arrangeres Litteraturuka i Vestfold for 20. gang, med hele 70 litteraturarrangementer spredt over hele fylket. Nå er programmet tilgjengelig på nett og i bibliotekene.

mac mobil ipad

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

peiskos

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Vis meg versa

Vis meg versa! på YouTube

Gikk du glipp av Vis meg versa!?
På YouTube finner du alle Vis meg versa! som ble filmet.

ebokbib

Tilgang til ebøker uten nett.

Enkelte apple-brukere (iphone/ipad) opplever for tiden problemer med å lese e-bøker offline i eBokBib. Problemet er videresendt leverandøren som ser på saken. En hurtigløsning for feilen er å sette enheten i flight-mode, da vil ikke eBokBib forsøke å finne nye bøker, men kun gi deg tilgang til de e-bøkene du allerede har lastet ned.

Mangolanguages

Lær språk hjemmefra

Biblioteket har nå fått tilgang til Mango Languages. Denne databasen gir deg tilgang til over 70 språkkurs, hvor du kan friske opp kunnskapen eller lære et helt nytt språk!

Jente med nettbrett

eBokBib

Lån ebøker fra bibliotekene i Vestfold med appen eBokBib!