Faktastisk – Fisk du aldri har spist

lørdag 09/12-17

Tema: Foredrag

Målgruppe: Barn

Billettinfo: Kun 80 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan skaffes på Ticketmaster fra mandag 4. desember kl. 18.00

Sara Østlund Nilsson Faktastisk 091217 foto Privat
Foto: Privat

En vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Når du bader og har det gøy i sjøen om sommeren, er du omgitt av fisk som gjør mange rare ting. Mange av disse er altfor små og uspiselige til at de egner seg til middag. Men hva er det da som er så spesielt med dem? Jo, de gjør en masse merkelige og kule ting. Visste du at noen stjeler egg, andre rødmer dypt for å tiltrekke seg en partner? Eller at enkelte hanner blir gravide og andre pynter reirene sine for å imponere hunnene? Alt dette og mye mer skal forsker i zoologisk atferdsøkologi Sara Östlund Nilsson fortelle om.

keyboard 824317 1920

Datahjelp for kommunens innbyggere