Kinotek: Savannens helter

Tema: Film

Målgruppe: Alle

Savannens helter

Morsom animasjonsfilm om noen dyr på jakt etter vann på den afrikanske savannen.

På den afrikanske savannen lurer alle dyrene på hva som skjedde med vannet som plutselig forsvant. Deres stadig økende tørst blir en stor bekymring, og spesielt når det siste gjenværende vannhullet voktes av en rivaliserende bøffel og flere neshorn. Den modige surikaten, Billy, og hans beste venn, den fredelige løven Sokrates, begir seg ut på leting etter vann.

På veien møter de hanen Charles, som har et sjeldent følge med seg: En isbjørn, en kenguru, et spesielt dyr fra Tasmania og to Galápagos-skilpadder. De er langt borte fra sine egne, ødelagte hjemland, og de håper å finne en bedre fremtid i Afrika. Smith har bygget en stor demning for å samle vann til sin luksusresort. Her er det samlet politikere fra hele verden for å delta i en konferanse for å redde m miljøet. Dyrene bestemmer seg for å kalle inn til sin egen konferanse.

For alle
Varighet: 1 t 33 min