Premieren er utsolgt! Lyden av litteratur – Fredrik Høyer i samklang med Tuva Syvertsen, ledige billetter til 21.00-forestillingen

onsdag 25/10-17

Tema: Litteratur, Musikk

Målgruppe: Voksne

Pris: kr 100

Billettinfo: Billetter til kl. 19.30 kan skaffes på Ticketmaster. Billetter til kl. 21.00 kan skaffes på Ticketmaster

Fredrik Høyer Tuva Syvertsen
Foto: Synnøve Øverland Knutsen Foto: Knut Utler

Premiereforestillingen er utsolgt, men fortvil ikke. Det er fortsatt billetter igjen til andre forestilling klokka 21.00.
Har du noen gang lest en bok og tenkt at her ville det gjort seg med et soundtrack? Eller hørt et dikt og tenkt at dette ville blitt en fantastisk låt? I programserien
Lyden av litteratur utforsker vi samspillet mellom musikk og litteratur. Vi har utfordret musiker og komponist Tuva Syvertsen, kjent fra musikkgruppen Valkyrien, til å komponere musikk/lyd til tekster av fire ulike forfattere. Sammen med forfatterne har hun utforsket hvordan litteratur kan produseres og formidles som noe mer enn ren tekst. Hvordan høres egentlig lyden av litteratur ut? Denne høsten får du mulighet til å oppleve to av disse unike produksjonene fremført live. Lyden av litteratur er et samarbeid med Larvik bibliotek og er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Poeten, forfatteren og scenekunstneren Fredrik Høyer er mest kjent for å opptre med slam-poesi, en sjanger som befinner seg i krysningspunktet mellom diktopplesing, standup og spoken word. Høyer er jevnlig gjest i Salongen på NRK P2, og har skrevet flere forestillinger for ulike teaterscener. I 2014 ga han ut sin første roman, Månehund & fatter’n, og i 2016 var han aktuell med Grønlandsutraen som ble utgitt både som bok, musikkalbum og fremført som monolog på Nationaltheatret.

Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 – 19.30.

NB! Forestillingen spilles både kl. 19.30 og kl. 21.00.

keyboard 824317 1920

Datahjelp for kommunens innbyggere