MAKEit: Worbla workshop 2/2

Tema: Spill

Målgruppe: Alle

Worbla1 2

Vi inviterer til worbla workshop på biblioteket! Vi har invitert en ekspert ved navn Melina Edvardsen som selv både lager kostymer og cosplayer, kjent som Superhero Girl Creations. Hun er tilgjengelig til å veilede og hjelpe deg med prosjektene dine, både mandag 11. september og torsdag 14. september. Den første dagen er en introduksjon for nybegynnere, mens den andre dagen blir det rom for noe mer avansert! Biblioteket stiller med alt av utstyr og materiale. Arrangementet er gratis.

Sjekk ut: http://superherogi.com/

Velkommen!

“Bellatrix Lestrange” Foto: John Arne Johnsen Photograpy

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket. For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis.